O nama

Sretkouvac – Pioniri Turizma i Čuvari Prirode

Sretkouvac je ime koje se vezuje uz prve korake u razvoju turizma na predivnom području Uvca. Od samih početaka, posvetili smo se očuvanju prirode i promociji njenih čarobnih čuda. Naša misija je da svima omogućimo da otkriju jedinstvenu lepotu Uvca, dok istovremeno brinemo o njenom očuvanju za buduće generacije.

Pioniri Turizma u Uvcu

Kada smo započeli svoje putovanje, malo je tko znao za čuda koja skriva ovaj dragulj Sjeničkog kraja. Pioniri turizma na Uvcu, hrabro smo koračali u nepoznato i otvorili vrata ovoj netaknutoj prirodi svetu, omogućavajući ljudima da dožive njenu čaroliju iz prve ruke.

Čuvari Beloglavog Supa

Nismo samo promotori Uvca, već i njegovi strastveni čuvari. Kroz godine, aktivno smo sudjelovali u očuvanju Beloglavog supa, ugrožene ptice koja je simbol ovog kraja. Naša volonterka ekipa je više puta intervenirala u spašavanju ovih predivnih ptica, čime smo doprinijeli njihovom opstanku.

Sve Usluge Turizma u Sjenici

Sretkouvac pruža sve što vam treba za nezaboravno iskustvo u Uvcu. Bez obzira da li želite istražiti prirodne rezerve, okušati se u avanturističkim aktivnostima, ili jednostavno opustiti se u miru netaknute prirode, mi smo vaš partner u svim fazama planiranja i realizacije vašeg putovanja.

Otkrijte lepotu Uvca uz nas i postanite dio priče o očuvanju ovog posebnog kutka prirode. Sretkouvac – Gde Turizam susreće Čuvanje Prirode.